sunnuntai 21. lokakuuta 2018

Puolessa välissä mennään

Vaihto alkaa olla miltei puolessa välissä. Aika on kulunut niin nopeasti, että vaihdon alussa tehdyt suunnitelmat "myöhemmälle syksylle" pitäisi nyt heti laittaa käytäntöön, ja olemmekin suunnitelleet muutamia viikonloppureissuja porukalla.

Viikko sitten osallistuin telttaretkelle, jonka järjesti GH-nationin sporttitiimi. Otimme makuupussit- ja alustat sekä eväät reppuun ja lähdimme pyörillä n. 10km päässä sijaitsevan luontoreitin luo. Jätimme pyörät metsän reunaan ja kävelimme n. tunnin matkan Lunsentorpille, joka on siis kaikille avoin mökki keskellä metsää. Torpan ympärillä on muutama muu rakennus (laavu, puuvaja, wc) ja kolme nuotiopaikkaa. Vietimme illan nuotion ääressä ja nukuimme joko torpassa, teltassa tai taivasalla. Itse nukuin teltassa. Retki oli todella onnistunut yllättävän lämpimän lokakuisen sään (+18) sekä hyvän seuran ansiosta. Osallistun varmasti myös seuraavalle eräretkelle!


Nyt tällä viikolla vanhempani viettivät syyslomaansa muutaman päivän verran täällä Uppsalassa. Oli todella mukavaa, kun sain näyttää heille kaupungin parhaita puolia ja kävimme hyvissä ravintoloissa syömässä. Vaikka minulla onkin aivan ihania ystäviä täällä, oli silti virkistävää nähdä läheisiä myös Suomesta ja puhua kolmen päivän ajan suomea. Laitoin kouluhommat kokonaan sivuun näiden päivien ajaksi, ja nyt minun täytyy todella tsempata ja olla ahkera, jotta saan kirittyä aikataulun kiinni. Suunnitelmia ja tekemistä on niin paljon, että niiden ja maisterikurssien yhteensovittaminen on todellinen haaste. Vaihdossa haluan kokea ja tehdä mahdollisimman paljon kaikkea, mutta haluan myös läpäistä kurssini. Vaikeaa se on, mutta ei mahdotonta!

Seuraavan reilun viikon ajan aion panostaa vain kouluhommiin, jotta voin marraskuun alussa lähteä kevyin mielin moikkaamaan ystävääni Islantiin. Odotan sitä innolla, sillä Islanti vaikuttaa upealta maalta!

Vi ses,
Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paluu Suomeen

Hej, Suomessa taas. Fiilikseni ovat ristiriitaiset, sillä vaihto oli elämäni paras kokemus, mutta pidän elämästäni myös kotona Helsingis...